Simple IVF - Single Follicle Single embryo transfer

Vi introducerer en helt ny form for fertilitetsbehandling;

Simple IVF er en videreudvikling af vores milde stimulation, dette for at få en mere skånsom og let tilgængelig fertilitetsbehandling. I flere år har vi vidst, at den konventionelle stimulation med mange hormoner giver flere æg ud ved reagensglasbehandlingen. Man har derfor ment, at jo flere æg jo bedre resultater, og derfor givet mere medicin.

Denne opfattelse behøver dog ikke være rigtig. Det første reagensglasbarn, Louise Brown, blev født efter mild stimulation tilbage i 1978. Ligeledes har undersøgelser vist, at der er flere årsager til at flere æg ud ikke altid betyder flere graviditeter. Disse årsager er, risikoen for overstimulation, flere bivirkninger og frem for alt at flere opgiver pga. disse forhold og fordi behandlingen er for dyr.

Ligeledes ser vi nu måske også konsekvenser af denne overstimulation i flere for tidligt fødte børn og måske senfølger hos kvinderne, der har været i behandling.

Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic har i flere år arbejdet med mild stimulation sammen med andre internationale forskere. Vi har arbejdet videnskabeligt med dette og mener, at vi nu kan tilbyde Simple IVF.

Simple IVF er specielt velegnet til kvinder der skifter fra insemination til IVF, fordi de ikke blev gravide ved IVF og som ønsker en mere mild adgang til selve IVF proceduren.

Simple IVF tilbydes til alle kvinder med en regelmæssig menstruationscyklus (mellem 27-34 dage), et BMI under 35.

Simple IVF tilbydes alle kvinder efter en lægelig vurdering.

Ring og få en uforpligtende samtale på 33257000.

Læs mere her.

Svend Lindenberg 01.07.19