Simple IVF - Single Follicle Single embryo transfer

Vi introducerer en helt ny form for fertilitetsbehandling;

Simple IVF er en vider udvikling af vores milde stimulation for at få en mere skånsom og let tilgængelig fertilitetsbehandling. I flere år har vi vidst at den konventionelle stimulation med mange hormoner giver flere æg ud ved reagensglasbehandlingen. Man har derfor ment, at jo flere æg jo bedre resultater, og derfor givet mere medicin.

Denne opfattelse behøver dog ikke at være rigtig. Det første reagensglas barn Louise Brown blev født efter mild stimulation tilbage i 1978. Ligeledes har undersøgelser vist, at der er flere årsagerne til at flere æg ud ikke altid betyder flere graviditeter. Disse årsager er risikoen for overstimulation, flere bivirkninger og frem for alt at flere opgiver p.g.a. disse forhold og fordi behandlingen er for dyr.

Ligeledes ser vi nu måske også konsekvenser af denne overstimulation i flere for tidligt fødte børn og måske senfølger hos kvinderne, der har været i behandling.

Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic har i flere år arbejdet med Mild Stimulation sammen med andre internationale foskere. Vi har arbejdet videnskabeligt med dette og mener at vi nu kan tilbyde Simple IVF.

Simple IVF er specielt velegnede til kvinder der skifter fra insemination til IVF, fordi de ikke blev gravide ved IVF og som ønske en mere mild adgang til selve IVF proceduren.

Simple IVF tilbydes alle kvinder efter en lægelig vurdering. Ring og få en uforpligtende samtale med en læge.

Pris 10.000 kr

Bestil tid

Læs mere her:

Eller ring og hør nærmere på 33257000

Svend Lindenberg 01.07.19

Vi har hjulpet 11.045 børn til verden
siden 1983

Vi har åbent 365 dage om året

Vi har nødtelefon 24 timer i døgnet