PCO klinikken

På Copenhagen Fertility Center har vi også en decideret PCO-klinik, som tager sig af såvel barnløse som andre patienter med PCO.

PCO er en tilstand som rammer 15% af den voksne fertile kvindelige befolkning. Udover at denne tilstand kan skabe ufrugtbarhed og dermed ufrivillig barnløshed, kan den også forårsage vægtstigninger, hårtab, uønsket hårvækst, forhøjet blodtryk, sukkersyge og blødningsforstyrrelser.

Svend Lindenberg behandler PCO-patienter i et team med hormonkyndige læger, diætister og folk med forstand på motion.

Det er muligt at komme til gratis PCO-behandling på klinikken med en henvisning fra egen læge.

Vi ved mere nu om overvægt og PCO, derfor kan vi behandle mere effektivt.

Ja, vi ved nu meget mere om de hormonforstyrrelser, der fører til vægtøgning og PCO-tilstanden. Derfor kan vi også bedre hjælpe. Vi er nu bedre rustet til at hjælpe den enkelte PCO-kvinde, med netop hendes problemer. Vi ved, at før de fleste PCO-patienter kommer til os, har de prøvet alt - som at ændre kosten, motion og mange andre ting. Alligevel har de sjældent fundet en permanent løsning. Du kan læse mere om behandling af PCO på vores andre sider: [Nyt om PCO og insulin resitens] (https://www.copenhagenfertilitycenter.com/pco—klinikken/nyt-om-pco-og-insulin-resitens.htm)

Det væsentlige er, at vi nu har godkendt effektiv medicin til behandlingen af både overvægten, insulinresistensen og hud/hår problemerne.

Ligeledes tilbyder vi at følge dig efter eksempelvis en vægttabsbehandling, for at sikre vægttabet bevares efter behandlingen.

Det således, at over 90% af de PCO-kvinder, der taber sig, går op i vægt igen, hvis de ikke får hjælp i perioden efter. Også dette kan vi tilbyde.

Udfyld formularen, så kontakter vi dig med en mulig tid.

Du kan læse mere om PCO tilstanden på dette sted.

Læs mere: Hvad er PCO?
Forum for PCO kvinder: www.pcoinfo.dk

Københavns Fertilitetsklinik behandler nu både PCO piger, der ønsker børn og PCO kvinder, der ikke har et fertilitetsproblem eller ønske.