Om Copenhagen Fertility Center

Teamet bag Copenhagen Fertility Center var med til at lave det første danske IVF barn i 1983

Copenhagen Fertillity Center besidder den nyeste viden og har derfor højt avanceret fertilitetsbehandlings-tilbud til danske og udenlandske patienter.

Grundlæggeren af klinikken var med til at etablere den første danske IVF klinik og var med til at skabe det førstefødte danske IVF barn i 1983. Vi var med til at starte den første danske private IVF klinik og har siden stået for udviklingen af den avancerede fertilitetsbehandling i Danmark på mange fronter. Dette har nu udviklet sig til Danmarks største IVF klinik under navnet Copenhagen Fertility Center.

Fra 1982 hvor vi startede IVF behandlingerne i Danmark
 

Copenhagen Fertility Center, der i efteråret 2008 fejrede 25 års-dagen for det førstefødte IVF barn i Danmark, har nu ligeledes på samme måde skabt et samarbejde omkring andre kvindesygdomme, i samarbejde med Claus Christoffersens store gynækologiske klinik på samme etage på Lygten i København. Ligeledes har vi flyttet PCO klinikken fra Østerbro ud på samme adresse som fertilitetsklinikken i samarbejde med speciellæge dr. med. Wiggo Fischer Rasmussen.

Copenhagen Fertility Center kan tilbyde alle former for behandlinger til kvinder med infertilitet og gynækologiske sygdomme i samme hus nu. Vi har overenskomst med sygesikringen.

Copenhagen Fertility Center vil fortsætte det stærke undervisningssamarbejde med internationale samarbejdspartnere og forstærke vores indsats overfor de mange der søger klinikken for undervisning og praktisk træning.

Vi har hjulpet 11.045 børn til verden
siden 1983

Vi har åbent 365 dage om året

Vi har nødtelefon 24 timer i døgnet