Klinisk diætist Janne Christensen

Siden 2005 har jeg arbejdet på Glostrup Hospital med indlagte patienter, men nu tilbyder jeg kost- og motionsvejledning til klienter i Copenhagen Fertility Center.

Min drivkraft til at hjælpe mennesker med ufrivillig barnløshed, udspringer af personlig erfaring med såvel barnløshed og PCOS. I kombination med min ernæringsfaglige viden om kost- og motionsvanernes betydning for at blive gravid, hvis man er overvægtig eller har insulinresistens, håber jeg at kunne gøre en forskel for dig.

De fleste kan nikke ja til, at det er svært at ændre kost- og motionsvaner, og at det ikke blot handler om at ”tage sig sammen og gøre noget ved sagen”. Som ufrivillig barnløs er overskuddet og lysten til at springe ud i nye spisevaner og indføre mere bevægelse i hverdagen, måske meget lille. Hvis du alligevel beslutter at tage udfordringen op, vil jeg gøre mit bedste for, at det bliver en god oplevelse ved at tilpasse mine forslag til forandringer, så det harmonerer med din/jeres livssituation og personlige overskud.

Jeg har desuden erfaring med spiseforstyrrelser, såvel spisevægring (anoreksi), bulimi og tvangsoverspisning (BED), og jeg vil kunne tage hensyn til dette i kostvejledningen.


For dig med svær overvægt - eller den utålmodige...

For dig der motiveres af hurtige resultater (kropsvægt og insulinniveau), kan jeg anbefale at starte en decideret omlægning af kost- og motionsvaner med en 10-20 dages lavkaloriepulverdiæt, som indeholder alle vitaminer, mineraler og proteiner din krop har brug for.

I en periode på 10 til 20 dage drikker du udelukkende milk-shake-lignende drikke suppleret med et dagligt lille aftensmåltid. Denne periode skal udelukkende betragtes som et kick start til en efterfølgende ændring af kostvaner, og ikke som en ny slankekur. Perioden uden almindelig mad og drikke virker for mange mennesker som en ”kold tyrker”, hvor gamle vaner én gang for alle lægges på hylden. Det, at få hurtigt syn for sagen, i form af vægttab og forbedrede insulinniveauer, virker for mange mennesker stærkt motiverende, og gør det nemmere at komme i gang med indføring af nye madvaner. Perioden kan desuden bruges til mentalt at forberede sig på fremtiden og til praktiske forberedelser i form af udvælgelse af opskrifter, planlægning af indkøb osv.

Fakta

En klinisk diætist er en specialuddannet ernæringsvejleder med dybtgående viden om sammenhængen mellem mad, sundhed og sygdom. Kliniske diætister er den eneste autoriserede gruppe i det danske sundhedsvæsen, hvis uddannelse udelukkende er rettet mod dette.

Priser

1. konsultation (1-1½ times varighed) 800,00 kr.

Kostvejledningen er individuel og tager udgangspunkt i dine nuværende kostvaner og livsstil. Vejledningen tilrettelægges efter dine behov og på en sådan måde, at der fokuseres på dine muligheder frem for begrænsninger.

§ Analyse af dine kost- og motionsvaner

§ Afdækning af motivation og eventuelle barrierer for forandring af vaner

§ Overblik over indsatsområder til forbedring af kost- og motionsvaner

§ Vejning, taljemål, BMI, måling af fedtprocent og muskelmasse.

§ Målsætning for fremtiden

§ Inspirerende materiale og opskrifter

Kostplan 350,00 kr.

Individuel udarbejdet kostplan der er tilpasset dine madvaner og livsstil.

Kostplanen skræddersyes til dig ud fra din vægt, alder, køn og fysisk aktivitet.

Opfølgende samtale (20-30 minutters varighed) 250,00 kr.

§ Status på vægt, taljemål og fedtprocent 

§ Samtale omkring eventuelle problemer og barrierer for nye kost- og motionsvaner 

§ Justering af kostplan, hvis nødvendigt 

§ Samtale omkring bevarelse af motivation 

Pakkeløsning 1.900,00 kr.

Indeholder:

  1. konsultation + kostplan + 4 opfølgende samtaler

Klippekort 1.100,00 kr.

5 opfølgende samtaler

Klippekort

10 opfølgende samtaler 2.100.00 kr.

 

Rabat ved 2 personer

Din partner eller anden pårørende er naturligvis altid velkommen til at deltage under samtalerne. Hvis din partner ligeledes ønsker individuel vejledning, vejning, kostplan mm. gives der 15 % rabat på alle ovenstående ydelser.

Tilskud

Der ydes tilskud fra Sygeskring Danmark, hvis konsultationerne er lægeanbefalet eller lægehenvist.

Er du i gruppe 1 eller 2, får du 100 kr. pr. konsultation, dog max 400 kr. pr. år.

Er du i gruppe 5, får du 50 kr. pr. konsultation, dog max 200 kr. pr. år.

Har du en sundhedsforsikring/helbredsforsikring via din arbejdsplads, går denne ofte ind og dækker konsultationerne. Nogle får dækket 5 konsultationer, andre 12 konsultationer, afhængig af forsikring.

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)
Copenhagen Fertility Center
Lygten 2C
2400 København NV
Danmark

Tlf: (+45) 33 25 70 00
Fax: (+45) 33 25 70 05
  • Nyt fra fertilitetsklinikken