Forberedelse til samtalen

Hvordan forbereder du/i os?

Du/i kan hjælpe meget med til at samtalen bliver god, ved at skrive alle basale oplysninger ind via vores elektronisk sikrede journaloplysningsskema.

Her kan der også vedhæftes filer hvis du/i har undersøgelser eller journaler fra tidligere behandlinger eller noget som har forbindelse med jeres helbred.

Vi vil så se dette igennem inden vi taler sammen.

Udfyld: Den elektroniske journal

Hvordan forbereder du dig/i jer?

Det er først og fremmest vigtigt at du/i er afklarer med at skulle i behandling og møder op åben og motiveret, så man er klar til en dialog der både kan byde på gode og dårlige nyheder.

Det kan også være en god ide at orienterer sig om det ”reproduktive system” og evt. lidt overordnet om fertilitetsbehandling. Men med mindre I/du er sikker på hvilken behandling I/du skal i gang med, er det bedst først at gå i detaljer efter man, i samråd med lægen, har fundet den mest optimale behandling. Vi oplever nogle gange at folk har læst en masse og derfor møder op med tusinde spørgsmål som måske slet ikke er relevante for dem, eller den behandling de skal i gang med.

Hvis man har konkrete spørgsmål, som ikke blev besvaret under konsultationen, er man altid velkommen til at kontakte os efterfølgende, eller se om man kan finde svaret i det materiale vi har tilgængeligt på vores hjemmeside.

En fertilitetsbehandling kan være en rigtig svær tid for mange, derfor anbefaler vi at man er åbne om at være i behandling, og/eller har nogen man kan betro sig til om de op- og nedture der kan opleves undervejs. Vi tager os af individuelle behov så meget vi kan, men for nogen vil det vi kan tilbyde på klinikken ikke være tilstrækkeligt. Erfaringen viser at mange kan have glæde af at tale med en psykolog eller terapeut med speciale inden for området.

Hvad kan man forvente

På Copenhagen Fertility Center mener vi at der absolut ingen skam er i at have brug for hjælp til at få børn og at det at være i fertilitetsbehandling, skal fylde mindst muligt i vores patienters liv. Derfor har vi valgt at have en uformel atmosfære og omgangstone i klinikken, samt at hjælpe dig/jer gennem jeres behandling så hurtigt og effektivt som muligt, så i kan komme videre med jeres liv.

Vi mener at en fertilitetsbehandling i det private, ikke kun skal være for de få. Vi søger derfor for at holde vores priser nede, samt konstant at deltage i forskning og udvikling for at gøre vores behandlinger mere effektive og mere skånsomt for patienter og miljø.