Bliv ægdonor – du kan gøre en forskel!

Vil du være med til at hjælpe en anden kvinde med at få opfyldt et stort ønske?

For mange mennesker er det naturligt at donere blod eller tage aktiv stilling til organdonation. Men du kan som kvinde være med til at hjælpe en anden kvinde med at få opfyldt sin drøm om at blive forælder med et doneret æg fra dig. Sådan kan du være med til at gøre en forskel.

Ægdonation vil sige, at en kvinde giver en anden kvinde nogle af sine ubefrugtede æg. Du kan som ægdonor vælge at være enten anonym eller have åben identitet, og du kan også vælge at give dine æg til en person du kender, dvs. kendt ægdonation.

Behandling med ægdonation kan være en hjælp til kvinder, der ikke selv kan producere æg og blive gravide, hverken på naturlig vis eller ved kunstig befrugtning. Dette kan skyldes manglende kvalitet af æggene eller manglende ægproduktion forårsaget af fx tidlig overgangsalder, kromosomsygdomme, andre arvelige sygdomme eller behandling med kemoterapi.

Hvis du har lyst til at høre mere om ægdonation, og hvordan du kan hjælpe, kan du booke en gratis og uforpligtende samtale med en af vores fertilitetslæger.

Som ægdonor får man som kompensation et fast beløb på 7.000 DDK for hver gang, man donerer sine æg. Man kan i alt donere æg seks gange. Copenhagen Fertility Center betaler for den medicin, der bruges i et behandlingsforløb.

Se her hvad andre kvinder siger, der har doneret sine æg

Bliv ægdonor

Udfyld formularen - så ringer vi dig op!