Akupunktur og barnløshedsbehandling

Akupunktur under fertilitetsbehandling på CFC

På CFC har du mulighed for at få akupunktur, både når du skal have lagt æg op og ved IUI. Forskningsresultater rundt om i verden viser at akupunktur øger sandsynligheden for opnåelse af graviditet. Undervejs i forløbet vil du derfor blive spurgt, om du ønsker akupunkturbehandling i forbindelse med dels ægoplægning dels IUI.

Mange kvinder finder det også gavnligt at supplere med akupunktur under selve hormonstimulationen for at øge blodcirkulationen i underlivet og dermed nære livmoderslimhinden samt som en hjælp til at mindske den stress, der kan være forbundet med behandlingen og det at være barnløs. Derudover kan akupunktur med fordel anvendes først i graviditeten for at mindske graviditetsgener som kvalme og halsbrand etc.   Vickie Budden er vores in-house akupunktør, og hun har været en fast del af teamet på CFC i 15 år. Hun er uddannet indenfor TCM (Traditional Chinese Medicine) med speciale i fertilitet. Hun driver sin selvstændige klinik på CFC, hvor samtlige behandlinger foregår.

Det er ingen forudsætning, at man er patient på CFC for at benytte Akupunkturklinikken.

Vickie er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) og RAB (stats Registreret Alternativ Behandler) desuden er hun medlem af DFS (Dansk Fertilitets Selskab) samt ESHRE (European Society of Human Reproduction)

Sygesikringen Danmark yder tilskud til akupunktur.

Du kan læse mere om akupunktur og fertilitet på vickiebudden.dk.

Vickie kan kontaktes direkte på mob 22 56 80 20.

Priser for akupunktur-behandlinger
CFC tilbyder nu finansieringsløsning i samarbejde med Resurs bank . Se mere nederst på siden.
<a href="{"da"=>"/akupunktur.htm", "de"=>nil, "en"=>nil, "fr"=>nil, "no"=>nil, "se"=>nil}">{"da"=>"Akupunktur", "de"=>"Akupunktur", "en"=>"Acupuncture", "fr"=>"Acupuncture", "no"=>"Akupunktur", "se"=>"Akupunktur"}</a>
DKK 700,-
DKK 600,-
DKK 2.500,-
Prisliste pr. 01-01-2019. Alle priser er i danske kroner og er ekskl. medicin. Vi tager forbehold for fejl og ikke opdaterede ændringer.

Finansiering

CFC har udarbejdet en finansieringsløsning for egen betalte behandlinger i samarbejde med Resurs bank

Copenhagen Fertility Center kan nu tilbyde en finansieringsløsning til de af vores patienter, der ønsker at sprede udgifterne til behandling ud over en længere periode. Det sker via et lån i Resurs Bank med en fast månedlig ydelse og en låneramme på op til 60.000 kr. Lånet er rentefrit og har faste gebyrer, der gør det nemt at overskue og lægge ind i sit budget.

Uanset hvilken behandling der lånes til og hvilket beløb, der lånes, kan der vælges mellem tre månedlige ydelser på hhv 999, 1299, eller 1499 kr.

Resurs Bank tager 5% af lånesummen i oprettelse og 39 kr./ måned i administrationsgebyr, de 39 kr. er inkluderet i det faste månedlige afdrag.

Du kan læse mere om vores afdragsordning og ansøge om godkendelse direkte via linket herunder.

Ansøg om godkendelse