Akupunktur og barnløshedsbehandling

Akupunktur under fertilitetsbehandling på CFC

På CFC har du mulighed for at få akupunktur, både når du skal have lagt æg op og ved IUI. Forskningsresultater rundt om i verden viser at akupunktur øger sandsynligheden for opnåelse af graviditet. Undervejs i forløbet vil du derfor blive spurgt, om du ønsker akupunkturbehandling i forbindelse med dels ægoplægning dels IUI.

Mange kvinder finder det også gavnligt at supplere med akupunktur under selve hormonstimulationen for at øge blodcirkulationen i underlivet og dermed nære livmoderslimhinden samt som en hjælp til at mindske den stress, der kan være forbundet med behandlingen og det at være barnløs. Derudover kan akupunktur med fordel anvendes først i graviditeten for at mindske graviditetsgener som kvalme og halsbrand etc.   Vickie Budden er vores in-house akupunktør, og hun har været en fast del af teamet på CFC i 15 år. Hun er uddannet indenfor TCM (Traditional Chinese Medicine) med speciale i fertilitet. Hun driver sin selvstændige klinik på CFC, hvor samtlige behandlinger foregår.

Det er ingen forudsætning, at man er patient på CFC for at benytte Akupunkturklinikken.

Vickie er medlem af PA (Praktiserende Akupunktører) og RAB (stats Registreret Alternativ Behandler) desuden er hun medlem af DFS (Dansk Fertilitets Selskab) samt ESHRE (European Society of Human Reproduction)

Sygesikringen Danmark yder tilskud til akupunktur.

Du kan læse mere om akupunktur og fertilitet på vickiebudden.dk.

Vickie kan kontaktes direkte på mob 22 56 80 20.

Priser for akupunktur-behandlinger
Konsultation og behandling
DKK 700,-
Efterfølgende behandlinger pr. gang
DKK 600,-
Klippekort på 5 behandlinger
DKK 2.500,-
Prisliste pr. 01-09-2022. Alle priser er i danske kroner og er ekskl. medicin. Vi tager forbehold for fejl og ikke opdaterede ændringer.