Fra Skodsborg kan vi i smukke omgivelser tilbyde samme avancerede fertilitetsbehandlinger, som vi tilbyder på Copenhagen Fertility Center.

Sunde børn i en sund verden

Fordi de børn vi hjælper til verden også skal have en god verden at leve i

Skodsborg Fertility Clinic og Copenhagen Fertility Center har som første fertilitetsklinik i Danmark startet et omfattende CSR-projekt (Corporate Social Responsibility) for selv at tage ansvar for de ressourcer vi bruger i behandlingen og indføre en mere bæredygtig dagsorden, som kan sprede sig videre i vores organisation og til vores samarbejdspartnere

For bedre at kunne modtage flere patienter i Nordsjælland, har vi oprettet en filial i Skodsborg (Skodsborg Fertility Clinic). Her kan vi i smukke omgivelser tilbyde den samme avancerede fertilitetsbehandling, som på Copenhagen Fertility Center, og har også her et særligt fokus på at behandle hele patienten. Vi rådgiver således både om fertilitetsbehandling, ernæring, livsstil og andre forhold, som er vigtige for at optimere en succesfuld behandling.

Patienter, der ikke bor i Nordsjælland, er selvfølgelig også meget velkomne i behandling her og på Skodsborg Fertility Clinic tilbydes alle former for fertilitetsbehandling fra kl. 07.30 til 18.00 og også i weekenderne.

Vores klinik lægger vægt på en helheds behandling af patienterne, således at selve fertilitetsbehandlingen kan blive så optimal som muligt. Derfor tilbyder vi også vægt reduktions vejledning og behandling, diætister, livstilsrådgivning og meget mere. Netop Skodsborg er et godt sted for disse aktiviteter.

Klinikken er kendt for at foretage Mild IVF, en behandling hvor man forsøger at anvende så lidt medicin og være så tæt på den naturlige befrugtning som muligt. Dette har vist sig at give gode resultater og nedsæt bivirkningerne betydeligt.

Se hvordan vi kan hjælpe dig

20 spørgsmål til professoren

Vi står klar til at hjælpe dig

Play

Du er meget velkommen hos os!

Vi er specialister inden for barnløshedsbehandling

Der findes flere årsager til barnløshed - og derfor er der selvfølgelig også forskellige behandlinger. Her kan du dykke ned i viden om alle behandlinger på Fertilitetsklinikken.

Lær mere