Mild stimulation - Hvad giver det af fordele

Copenhagen Fertility Center er førende i Skandinavien med mild stimulation.

Hvorfor anvender vi denne type behandling ?

Fordi det nu i flere videnskabelige undersøgelser er vist t netop høje doser af stimulerende medicin under IVF behandlingen ikke hjælper på at øge graviditets chancerne, tværtimod. Ligeledes stiger bivirkningsgraden ved øgede mængder medicin, nogle gange så man får alvorlige bivirkninger som ovarie hyperstimulation.

Jamen ødelægger det ikke ens chancer for at få en graviditet ?

Nej det har vist sig at med en moderat mængde æg til rådighed som man ser ved mild stimulation får man bedre graviditetschancer per æg man sætter op. Det er rigtigt at i de tilfælde hvor man på meget unge kvinder kan stimulerer kraftigt og få 20 æg ud er der en større graviditetschance per æg udtagning da man så senere skal lægge graviditetschancerne fra fryse forsøg oven i. Dette gøres ofte i USA hvor prisen for et IVF forsøg er meget højt op over 80.000 danske kroner per æg udtagning. Men det er også på bekostning af alvorlige bivirkninger øgede udgifter til medicin og ofte længere tid til man opnår graviditeten da man skal gennemgå flere fryseforsøg.

Hvad er resultaterne på CFC ?

Vi har præcist de samme resultater med konventionel IVF og mild stimulation for de fleste par, men i situationer med kvinder over 40 år og vinder med dårlig kvalitet af æg ved æg udtagning med den almindelige IVF ser vi bedre resultater med mild IVF.

Hvad koster det ?

Mild IVF koster 15.000 kroner per forsøg og medicin udgifterne er betydeligt mindre end ved almindeligt IVF.