Mild IVF er en succes, mindre bvirkninger, effektiv og billig

Flotte resultater med Mild stimulation til IVF.

Vi har præcist samme resultater med mild stimulation nu som med almindeligt IVF.

Mild Stimulation også kaldet Japaner modellen er en IVF behandling, hvor vi har reduceret mængden af det hormon man giver til patienterne for at få æg ud af æggestokkene. Ved den kraftige medicin opnår man flere æg men også en øget risiko for bivirkninger som ubehag og også den frygtede overstimulation. Ligeledes ødelægger man livmoderslimhinden så den ofte ikke er så modtageligt for æggene.

Man har derfor udtænkt mange planer for at undgå dette blandt andet at fryse alle æggene direkte i den friske IVF behandling og så prøve at behandle overstimulationen. Men livmoder slimhinden kan ikke altid reddes. Derfor er det en fordel at gemme æggen i fryseren til den næste menstruationscyklus.

Dette gør selvfølgeligt at man udsætter patienten for flere bivirkninger og risici, ligesom man trækker behandlingen ofte over flere måneder og gør den både besværligere og dyre.

Ved mild stimulation gives mindre medicin men vi kan nu se at selv om vi få mindre antal æg ud opnår vi de samme graviditetsrater, bare inden for den korte tid som hele behandlingen normalt foregår i.

Ved vores interne kvalitets gennemgang i denne weekend kan vi se en samlet graviditetsrate 34 % for en kvinde i mild stimulation og en forventet fødselsrate på 30 % for kvinder mellem 18 år og 40 år.

Dette skal også ses i sammenhæng med at Mild stimulation er billigere nemlig 18.000 kroner samt medicin udgifterne er betydeligt mindre. Bivirkningerne er også meget mindre og vi har ikke set den frygtede overstimulationssyndrom ved denne behandling.

Mild Stimulation giver også kvinderne mulighed for at passe deres arbejde da alle skanninger kan foregå uden for arbejdstid og æg udtagningerne ikke er smertefulde eller man behøver hvile eller blive hjemme efter indgrebet. Så også her sparer man tid og arbejds tab.

VI har behandlet 184 kvinder og fået 63 graviditeter nu med Mild Stimulation inden for den sidste tid.

Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic er de eneste i Scandinavien som tilbyder denne behandling

Læs mere her: https://www.copenhagenfertilitycenter.com/behandlingen/mild-ivf.htm

Copenhagen Fertility Center er en af de ledende klinikker for udviklingen af Mild Stimulation. Vi har præsenteret vores resultater i Videnskabelige foredrag og artikler samt udviklet dette koncept efter retningslinjer og samarbejde med andre internationale klinikker.