Let at komme til behandling i Nord Sjælland

Skodsborg Fertilitetsklinik.

Vi behandler singler, lesbiske og par.

Skodsborg Fertilitetsklinik bygger på den lange erfaring vi har med fertilitetsbehandling i Danmark, siden 1993, hvor vi var med til at få det første IVF barn i Danmark.

Fertilitetsklinikken værdsætter de fantastiske omgivelser og den ro som mange patienter ønsker, når de går i behandling. Kysthospitalet i Skodsborg tilbyder netop denne kombination af et meget professionelt miljø og en ro fred.

Selve stedet har en tradition siden 1880’erne for professionel behandling efter de nyeste principper med respekt for patienterne.

Barnløshedsbehandling kan være hård og opslidende, men kan i rolige omgivelser og med professionel hjælp være lettere at komme igennem.

Vi i Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic tilbyder en meget effektiv behandling uden ventetider både i det centrale København, men nu også i Skodsborg.

For dem som skal til København hver dag er det nu muligt at få meget tidlige tider fra 07.30 til 18.00 på alle hverdage og vi har også åbent i weekender.

Man kan således gå til fertilitetsbehandling uden for sin arbejdstid.

Du har nu også mulighed for at overnatte i fantastisk omgivelse på Spa Hotellet og nye omgivelser samtidig med du gennemgår din behandling.

Ring på vores hovednummers +45 33 25 70 00 og book en tid til en gratis og uforpligtende samtale. Copenhagen Fertility Center og Skodsborg Fertility Clinic er nu nær på vores patienter. Det er let at nå en af vores klinikker.

Addresse:

Skodsborg Fertility Clinic Skodsborg Srandvej 125 A, 2942 Skodsborg Denmark.

Phone: +45 33257000

E-mail info@copenhagenfertilitycenter.com

Web site: www.copenhagenfertilitycenter.com