Corona og Copenhagen Fertility Center

Hvad gør Copenhagen Fertility Center i Corona virus situationen.

Med den nye situation efter Statsministerens tale her onsdag aften vil vi aflyse interne seminarer og reducere alle andre møder for personalet.

På klinikken sørger vi for, at der ikke er ventetid i venteværelset. Vi omstiller mange indledende samtaler til telefon konsultationer, Skype og Face Time samtaler.

Vi passer på vores personale og er meget opmærksomme på, at ingen møder på arbejde med tegn på sygdom. Ligeledes er alle velkomne til at ringe og få yderligere forklaringer på de tiltag, der er taget.

Vi forsøger også at holde personale i reserve, som kan tage over ved sygdom, således at risikoen for, at klinikken lukker, er minimal.

Midt i alt dette er det vigtigt at sige at det ikke ser ud til at Corona virus kan påvirke fosteret, og at gravide ofte får et meget mildt forløb ved en infektion.

Vi gør derfor som Statsministeren opfordrer os til, fortsætter med vores arbejde, men tænker over infektions veje for Corona virus. VI giver derfor ikke hånd som hilsen, vi spritter af alle steder og sætter mere tid mellem patienterne.

Ønsker du mere viden eller er nervøs, er du velkommen til at ringe og få en snak om netop din situation.

Vores hygiejne instrukser er akkrediteret af Den Danske Kvalitets Model og ISO9001:2015