Hvorfor tilbyder vi nedsat pris på IVF lige nu?

Hjælpepakke til barnløse i denne Corona tid.

På grund af Coronakrisen og det besvær det giver os alle sammen, tilbyder vi på Copenhagen Fertility Center at stille vores ekspertise og klinik til rådighed på en ny måde.

Ringer du ind og får en indledende samtale om IVF, inden påsken er forbi, vil vi give en rabatpakke på en en IVF behandling. Således vil disse patienter få ordinær IVF behandling for 12.500 kr. Dette inkluderer også nødvendig ICSI (mikroinsemination), men ikke medicin.

Det er stadigt muligt, uden for denne pakke at få Simple IVF til 10.000 kr., men for dem, som Simple IVF ikke anbefales til, gælder hjælpepakken.

Du kan ringe ind mellem 07.30 og 16.00 på hverdage og i weekenden mellem 10.00 og 12.00 på 33 25 70 00 og bestille en konsultation på enten telefon, Skype, Messenger eller Face Time. Resulterer samtalen i, at du anbefales ordinær IVF behandling, kan du indtil sommer benytte denne hjælpepakke.

Hvorfor gør vi det?

Det er vigtigt, at vi står sammen nu og hjælper, hvor vi kan. Staten er kommet med store hjælpepakker, der virker i kort tid, og formentligt redder mange fra at miste deres job. På en klinik som vores betyder det, at vi kan bevare en højt kvalificeret og rutineret stab. Dette kommer både os og patienterne til gode.

De to vigtigste ting lige nu er:

Vi har rationaliseret betydeligt i klinikken og kan derfor tilbyde denne hjælpepakke til vores nye patienter.

Ligeledes vil det kunne hjælpe på ventetiden.

Vi stiller op med et intakt og top motiveret team af specialister med det samme og kan tage patienter ind uden ventetid. Selv i påskedagene er vi ved telefonerne og kan hjælpe Jer.

Med venlig hilsen

Personalet på Copenhagen Fertility Center