Information om behandling på CFC under Corona virus

Kære Patient

Klinikken holder åbent, men vi har taget højde for alle anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen, og følgende tiltag er blevet gjort for at sikre din og personalets sikkerhed og tryghed:

Generelt visiterer vi alle patienter og deres behov for behandling i denne tid. Det vil sige, at ikke nødvendige behandlinger udskydes, hvis det er medicinsk forsvarligt. Vi opstarter derfor heller ikke nye fertilitets behandlinger, men fuldfører alle i behandling. Er du i tvivl kan du altid ringe til os.

Der er ingen ting, der tyder på at Corona virus er farligt for æg/sædceller eller gravide kvinder. I et helt nyt studie fandt forskere ingen Corona overførsel mellem mor og barn via fostervæsken. Hvis du er urolig, så er du velkommen til at ringe eller skrive til os og få en snak og vejledning om din specifikke situation.

Hvis du kommer fra udlandet og er i behandling på klinikken, får du et dokument, underskrevet af Professor Lindenberg, der forklarer, at du er i behandling og i hvilken periode, du har brug for at komme ind i landet. Dette dokument kan du bruge ved paskontrollen, som bevis for at du er i behandling i landet.

Pas på hinanden
Mange hilsner Personalet på Copenhagen Fertility Center