DS/EN ISO 9001:2008 iso certificeret klinik

Kvalitetsstyring og ledelsesværktøj

DS/EN ISO 9001:2008, certificering af Copenhagen Fertility Center.

Den Danske Kvalitetsmodel, som skal indføres i 2010 i det offentlige hospitalsvæsen, vil hente inspiration i ISO 9001-certificeringen af fertilitetsklinikker med akkrediteringen i orden. Copenhagen Fertility Center forsøger på denne måde at være på forkant med at forbedre sundhedsvæsnet, og være med til at implementerer dette.

Svend Lindenberg fra Copenhagen Fertility Center, der også har været en af de ledende i arbejdet for at få alle danske fertilitetsklinikker certificeret efter EU-vævsdirektiv og dermed godkendt som vævs center af Lægemiddelstyrelsen, mener at denne udvikling i sundhedsvæsnet skal støttes, så meget som muligt. Både politikere, men også den enkelte patient har ret til trykhed og sikkerhed i sin behandling.

Copenhagen Fertility Center var en af de første der blev godkend efter EU - vævs loven og følger nu op med den internationale standard for ledelse og kvalitetsikring i en Fertilitetsklinik.

Denne akkreditering er et vigtigt værkstøj for alle i klinikken. Der foreligger således beskrivelser af alle kritiske procedurer og sikkerhed for at ledelsen kan træne og bevarer en høj kvalitet i behandlingerne.

Udover at vi internt i klinikken har stor hjælp af disse retningslinjer, gør det det også meget lettere i hverdagen at samarbejde med al vores nationale og internationale samarbejdspartnere. Således er flere af de udenlandske klinikker vi samarbejder med både på forskning og behandling allerede iso certificeret.