Psykoterapeuten

Det kan være en stor udfordring for følelseslivet og parforholdet at gå i gang med fertilitetsbehandling. Vi samarbejder med psykoterapeut Nanette Vabø.

Samtale og terapi

Fertilitetsbehandling er meget mere end krop og fysik. Hovedet og hjertet skal med. Det kan derfor være en stor udfordring at gå i gang med fertilitetsbehandling. Ikke kun hormonerne påvirker kroppen og følelserne – det gør forventninger, håb og skuffelser undervejs også.

De fleste har fokus på den fysiske del af behandlingen, men hvad med dine/jeres tanker? Kan de følge med? Og hvad med parforholdet – kan det holde til processen? Er det at få et barn det vigtigste i jeres parforhold? Er alt andet gledet i baggrunden i jagten på at blive gravid? Er I klar til at få et barn? Hvem er du/I, før barnet melder sin ankomst?

Ved at få større klarhed og øget opmærksomhed på hvad der sker i dit/jeres følelsesliv, tankemønstre og parforhold, får du/I mulighed for at opløse gamle overbevisninger, hvilket påvirker både tanker og krop positivt.

Gestalt- og psykoterapeut, Nanette Vabø, tilbyder i samarbejde med Copenhagen Fertility Center sessioner for par samt individuelle sessioner for kvinder og mænd. Sessionerne tilbydes på Copenhagen Fertiliy Center (tirsdage) og i Nanettes klinik i Mårum (efter aftale).

En session for par varer 1,5 time – en individuel session 1-1,5 time.

Der er tavshedspligt, således at det, der kommer frem i løbet af samtalerne, ikke videregives til CFC – og Nanette modtager kun den information om dit/jeres behandlingsforløb, som du/I selv vælger at tale om.

Nanette Vabø er uddannet gestalt- og psykoterapeut fra Københavns Gestalt Institut.

For bestilling og yderligere information er du velkommen til at kontakte Nanette direkte på (+45) 20 244 944 eller nanette@heartdimension.dk

Læs mere på: http://www.heartdimension.dk/

Vi har hjulpet 11.045 børn til verden
siden 1983

Vi har åbent 365 dage om året

Vi har nødtelefon 24 timer i døgnet