Hvem kan I møde

Læger

Svend Lindenberg

 

Svend er en af pionererne inden for IVF behandling i Danmark. Han var med til at oprette den første fertilitetsklinik på Rigshospitalet i 1981, og var i 1983 medvirkende til at sætte det første danske IVF barn til verden. Svend har siden været med til forskning, udvikling og behandling inden for fertilitet. Svend er en kendt foredragsholder og driver også forskningslaboratorium på Copenhagen Fertility Center.

Jan Blaabjerg

 

Jan er speciallæge i gynækologi og har i mange år været en aktiv forsker og behandler af kvinder med fertilitetsproblemer. Jan har tidligere været ansat på Herlev Hospital. Jan har været involveret i udviklingen af den næsten smertefrie ægudtagning. Han har stor viden om den mandlige overgangsalder og om hormonbehandling af både mænd og kvinder.

Kim Marky

Kim Marky

 

Kim er uddannet speciallæge i gynækologi/obstetrik i 1980. Kim er ansat på Copenhagen Fertility Center som overlæge. Kim har 35 års erfaring med fertilitet og behandling af barnløshed. Kim indførte ICSI/mikroinsemination i Danmark og var blandt de første i Danmark til at arbejde med klinisk ultralydsdiagnostik.

Aboubakar Cissé

Aboubakar Cissé

 

Aboubakar er uddannet læge fra University of Medicin and Pharmacy i Bukarest, Rumænien i 1992. Han har arbejdet som fertilitetsspecialist siden 1997. Aboubakar har arbejdet på Herlev Hospital, Symbion forskningscenteret, på Hvidovre Hospitals fertilitetsafdeling og har arbejdet i medicinalindustrien.

Suzan Lenz

Suzan Lenz

 

Suzan er speciallæge og en af pionererne inden for IVF. Suzan var den første der indførte ultralyd vejledt ægudtagning, den teknik som hele verden i dag anvender til IVF behandlinger. Herudover har Suzan deltaget i mange videnskabelige sammenhæng og er en anerkendt forsker inden for reproduktion.

Steen Smidt-Jensen

Steen Smidt-Jensen

 

Steen er overlæge på Hvidovre Hospital og har arbejdet med IVF behandlinger siden 1985. Han har beskæftiget sig med fosterdiagnostik og lagde grunden til det vi kalder moderkagebiopsier. Steen har også en stor viden inden for den almindelige gynækologi og diagnostik.

Louise Zierau

Louise Zierau

 

Louise er uddannet læge fra 2010, reservelæge og Ph.d. studerende. Louise forsker i astma, allergi og PCOS i forbindelse med fertilitet. Louise har tidligere været ansat på Hvidovre Hospital i gynækologisk regi.

Gitte Juul Almind

Gitte Juul Almind

 

Gitte er uddannet læge og Ph.d. Gitte har erfaring med fertilitet siden 2010. Ved siden af sin ansættelse på Copenhagen Fertility Center, arbejder Gitte også på Roskilde Sygehus, gynækologisk afdeling.

Sekretariat

Jette Altschul

Jette Altschul

 

Jette er uddannet lægesekretær og har tidligere været ansat på Gentofte Hospital, gynækologisk afdeling, og senere på svangerambulatoriet. Jette har været ansat hos Copenhagen Fertility Center i mere end 5 år. Jette taler engelsk og skandinavisk.

Gitte Schüler

Gitte Schüler

 

Gitte er uddannet translatør og tolk i engelsk. Gitte har i mange år været beskæftiget inden for reklamebranchen, hvor hun bl.a. har arbejdet med medicinalvirksomheder og sundhedsorganisationer. Gitte er ansvarlig for klinikkens kommunikation. Gitte har tidligere været ansat på fertilitetsklinikken Vitanova og taler engelsk, tysk, svensk og fransk.

Cristina Novella Axberg

Cristina Novella Axberg

 

Cristina er uddannet lægesekretær fra Bispebjerg Hospital. Cristina har arbejdet sammen med Svend Lindenberg siden 1998, først på fertilitetsklinikken på Herlev Hospital, og siden 2007 på Nordica, nu Copenhagen Fertility Center. Cristina taler engelsk og skandinavisk.

Sara Kanstrup Scholten

Sara Kanstrup Scholten

 

Sara er uddannet translatør og tolk i fransk, med speciale inden for medicinsk oversættelse. Hun har arbejdet med sundhedsforsikring og som lægesekretær på forskellige afdelinger på Gentofte Hospital og herudover på fertilitetsklinikken Stork. Sara taler fransk, engelsk og skandinavisk.

Laboratorium

Hanne Tinggaard

Hanne Tinggaard Lindum

 

Hanne er en legende inden for fertilitetsforskning. Hun var den laborant, der først så et menneskeligt æg sidde fast i livmoderslimhinden og har arbejdet sammen med den berømte fotograf Lennart Nielson. Hannes samarbejde med Svend Lindenberg siden 1981 har ført til mange fantastiske forskningsresultater. Hanne står for indkøb af laboratorieudstyr til klinikken.

Emilie Færch

Emilie Færch

 

Emilie er uddannet bioanalytiker og har været en del af Copenhagen Fertility Center siden 2008, først som studentermedhjælper og siden 2012 som embryolog. Emilie er ansvarlig for kvalitetssikringen på klinikken, såsom ISO certificering og EU vævsdirektivs certificering.

Mette Nobel

Mette Nobel

 

Mette er uddannet på Herlev Fertilitetsklinik som embryolog og bioanalytiker, og har været en del af teamet på Copenhagen Fertility Center i 6 år. Mette behersker alle behandlingsformer som ICSI, spindel view, assisted hatching og blastocyst vitrification.

Chaka Bojowski

Chaka Bojowski

 

Chaka har arbejdet på Klinisk Kemisk afdeling på Herlev Sygehus og har herefter gennemgået uddannelsen til embryolog på Copenhagen Fertility Center. Chaka behersker alle behandlingsformer som ICSI, spindel view, assisted hatching og blastocyst vitrification. Chaka er ESHRE certificeret embryolog.

Louise Valdbjørn Rasmussen

Louise Valdbjørn Rasmussen

 

Louise har en professionsbachelor i biomedicinsk laboratorieanalyse og er uddannet bioanalytiker ved Metropolitan University College. Louise har tidligere været ansat på Klinisk Immunologisk afdeling, Nordsjællands Hospital og Patologisk afdeling, Rigshospitalet.

Sygeplejersker

Marianne Kornerup

Marianne Kornerup

 

Marianne har været ledende sygeplejerske inden for fertilitet i mere end 25 år, og har i denne periode arbejdet tæt sammen med Svend Lindenberg. Marianne har været med til at starte Copenhagen Fertility Center op. Marianne er koordinator for vores ægdonationsprogram i Danmark og i udlandet.

Annette Nyborg

Annette Nyborg

 

Annette er uddannet sygeplejerske fra Hvidovre Hospital. Annette har 23 års erfaring med intensiv terapi, opvågning og fertilitetsbehandling. Annette er aktiv i kommunikationen med det store antal patienter, der dagligt kontakter os vedr. ægdonation i udlandet. Annette er ansvarlig for arbejdspladsvurderinger og sikkerheden på Copenhagen Fertility Center.

Camilla Skjærbæk

Camilla Skjærbæk

 

Camilla er uddannet sygeplejerske fra 1999. Camilla har tidligere været ansat på Rigshospitalets fertilitetsklinik og fertilitetsklinikken Stork. Camillas spidskompetence er ultralydsskanninger og inseminationer.

Stine Bertram Busch

Stine Busch

 

Stine er uddannet sygeplejerske og har bl.a. været ansat på Herlev Hospital, i akut funktionen, og på Frederikssund Hospital. Stines kompetencer er bl.a. ultralydsskanninger og inseminationer.

Marit Hansen

Marit Hansen

 

Marit er uddannet sygeplejerske fra 1990. Marit har arbejdet med gynækologi og fertilitet i mere end 15 år, på Hillerød Sygehus, Rigshospitalet og i gynækologisk praksis, og har i perioden fra 2000-2003 gennemgået Fertilitetsskole på Herlev Hospital. En af Marits kompetencer er bl.a. ultralydsskanninger og inseminationer.

Kimmie Stübert Hansen

Kimmie Stübert Hansen

 

Kimmie er uddannet sygeplejerske og har tidligere været ansat på intensiv børneafdeling på Rigshospitalet. Kimmie studerer samtidig en kandidat i sundhedsfremme og sundhedsstrategier på Roskilde Universitet. En af Kimmies kompetencer er bl.a. ultralydsskanninger og inseminationer.

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)