Vi hjælper overvægtige i fertilitetsbehandling

 

 

  

Copenhagen Fertility Center arbejder med vægtproblemer hos fertilitets patienter.

 

Copenhagen Fertility Center har i over 10 år arbejdet målrettet med at hjælpe kvinder og mænd med vægt problem at blive gravide.

Vi ved far mange gode videnskabelige undersøgelser at både overvægt med BMI over 30 og undervægt med en BMI under 19 medfører nedsat fertilitet.

NICE guidelines i England anbefaler derfor følgende:

At kvinder i fertilitetsbehandling med en vægt over et BMI på 30 forsøger at få nedsat vægten.

Det har vist sig at den bedste måde at gøre dette på er ikke alene et vægttab men også at man konsekvent ændre spisevaner og starter motion. Selv de kvinder der næsten ikke taber sig på vægten i sådanne programmer øger fertiliteten bare ved at ændre kost og starte på motion.

På Copenhagen Fertility Center afviser vi derfor ikke overvægtige patienter til fertilitetsbehandling men gør noget aktiv for at hjælpe dem med at reducere vægten.

Vi kan tilbyde råd og vejledning, diætist og nogle gange også medicins behandling efter en nøjere vurdering.

Overvægt i gruppe af patienter, der søger hjælp til at få bør skyldes ofte en forkert levestil, men også mange gange hormonelle sygdomme og ændrede sukker omsætning også kaldet insulin resistens. Netop dette har vi stor erfaring med på Copenhagen Fertility Center og arbejder både forskningsmæssigt og praktisk med det i vores hverdag.

For en stor del af de overvægtige løser fertilitetsproblemet sig ved alene at rette på vægten og livsstilen. Derfor er det vigtigt for os at sætte ind med ordentligt vejledning af den store gruppe af overvægtige i barnløshedsbehandling.

 

ref: https://www.guideline.gov/summaries/summary/43841/fertility-assessment-and-treatment-for-people-with-fertility-problems?q=obesity+fertility+treatment

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)