Mild stimulation sikkert og billig IVF

 

 

 

 

Mild stimulation.

 

Verdens største klinik for Mild Stimulation Kato Ladies Clinic i Tokyo anvender alene lav stimulation og har i et arbejde set på chancerne for at blive gravid ved de forskellige stimulationer og specielt hvor stor chancen er per æg udtaget for at få en graviditet.

De har vist, at man ved hvert æg der udtages ved almindeligt IVF med høj stimulation får man en chance for en graviditet i 5,1 % af alle æggene.

Ved mild stimulationer chancerne derimod meget større nemlig 19,8 %.

Selv om aflysningsgraden ved mild stimulation kan være op til 20 % er chancerne for en graviditet alligevel høj ved den lave stimulation. Ligeledes undgår man overstimulation og mange andre bivirkninger ved IVF behandlingen. Det som også er en stor forbedring ved mild stimulationen er at man anvender meget mindre medicin og derfor spare betydeligt.

Copenhagen Fertility Center ser den samme udvikling og har nu mange patienter på Mild Stimulation.

Denne form for IVF behandling  opnår lige så mange graviditer inden for et år som den kraftige behandling og koster betydeligt mindre per forsøg på Copenhagen Fertility Center. Ligeledes spares der meget på medicinen.

 

Copenhagen Fertility Center er den enstes danske fertilitetsklinik med stor erfaring i denne behandling. Behandlingen koster 13.000 kroner altså betydeligt billigere end almindeligt højstimulations behandling

Du kan hører hele dr. Katos foredrag her: https://www.youtube.com/watch?v=SIMf7bNJWvw&sns=em

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)