Mild Stimulation hvorfor er det bedre ?

 

Mild stimulation og hvorfor er det anderledes en konventionel behandling?

 

 

Mild stimulation ved IVF også kaldt Mild IVF, mini IVF eller naturlig IVF har det til fælles, at man anvender betydelig lavere doser af traditionel medicin ift. almindelig IVF.

Det er derfor blidere og sikrere og reducerer risikoen for bivirkninger som reel overstimulation.

Mange patienter fortæller også, at dette er bedre for dem, idet de bedre kan passe deres arbejde og ikke er så påvirkede af medicinen, ligesom prisen også er betydelig billigere.

 

Hvorfor skal man lave mild IVF?

Mild IVF er en IVF form som ligger meget tæt op ad den naturlige cyklus for kvinden, i modsætning til den traditionelle IVF som kan give op til 4 – 5 ugers medicinering Ved  Mild IVF giver ofte kun medicin i  5 - 7 dage.

Vi prøver ved denne behandling, at arbejde tæt på kroppens egne hormoner og ønsker kun at få et par enkelte æg ud, hvorved vi mener at vi får en bedre kvalitet på æggene. Ligeledes er patient sikkerheden i top ved denne behandling.

 

Hvilken patient typer er bedst egnet til Mild IVF?

Næsten alle kvinder kan få foretaget Mild IVF, men specielt ser man en god effekt på polycystisk ovarie patienter og på kvinder over 38 – 45 år, når man sammenligner med resultaterne fra konventionel IVF.

 

Almindelig IVF med mange hormoner kan med gode resultater anvendes hos de meget unge patienter, hvis man er villig til at tage risikoen for overstimulation og hvor man har et godt fryse program. Ved at fryse æggene undgår man senere stimulationer. Men for resten af patienterne, må vi fastholde at den blide behandling passer bedst ind og giver fuldstændig sammenlignelige resultater pr. æg udtagning med frisk transferering, som konventionel IVF behandling.

Specielt velegnet er Mild IVF til de kvinder der har gennemgået mange IVF forsøg uden opnåelse af graviditet med få æg eller dårlig æg kvalitet, hvor vi forsøger netop at udvælge det æg som naturen selv er med til at frembringe i hver cyklus, og dermed håber på at få en bedre graviditetsrate.

 

Mild IVF stimulation koster 15.000 kroner .

 

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)