Hvad gør vi for at blive gravide ?

 

 

 

Fantastisk ny viden om fertilitets behandling.

 

Denne nye artikel forklarer mange af de spørgsmål som man ikke allerede forstår i IVF behandlingen.

 

Der er nu viden om, hvordan moderens æggeledere og livmoder, kan hjælpe eller modarbejde æggets vandring og udvikling inden de sætter sig fast i livmoderen. Man ved nu at livmoder infektion, overvægt, sukkersyge, endometriose, PCO  og mange andre forhold har en betydning for om ægget sætter sig fast. Det er derfor vigtigt, at man sætter sig grundigt ind i den enkelte kvindes sygdomme og tidligere sygdomme inden man starter fertilitetsbehandlingen.

 

På Copenhagen Fertility Center modtager vi mange patienter, der har prøvet IVF behandling på andre klinikker uden at opnå en graviditet. Når vi tage hele deres historie med i betragtning kan man ofte finde en løsning, ved at ændre deres behandling.

 

Derfor tilbyder Copenhagen Fertility Center nu en uforpligtende samtale med Svend Lindenberg, der i mere end 30 år har arbejdet med fertilitet i Danmark og stadig er en international forsker inden for fertilitetsbehandling. Du kan bare ringe og bestille en tid.

 

Ønsker du selv af læse den videnskabelige evidnes for dette så prøv her: http://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S0165037817303467

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)