40 år med IVF

 

I dag er det 40 år siden at det første æg som blev til verdens første IVF barn, Louise Brown, blev lagt tilbage i moderens livmoder.

 

Det skete i et lille laboratorium i Cambridge, hvor Robert Edwards havde modtaget ægget fra Patric Steptoe. Doktor Patric Steptoe var gynækolog med speciale kikkeroperationer (laparoskopi) og havde lige taget ægget ud om morgenen fra Louise Browns moder.

Det interessante var, at netop på denne tid benyttede man også MILD stimulation som den eneste metode til at stimulere kvinder til IVF behandling. Siden har man udviklet flere andre o mere kraftige stimulationsmetoder. Men alligevel er flere førende fertilitetsklinikker nu ved at gå tilbage til den mere skånsomme og måske lige så effektive behandling.

Svend Lindenberg der ved flere lejligheder har talt med både Robert Edwards og Patrick Steptoe vil på mandag klokken 12,00 fortælle historien om, hvad disse to mænd har betydet for IVF behandlingen og udviklingen, til det vi kender i dag.

Mere end 6 millioner børn er født efter IVF metoden nu.

På Copenhagen Fertility Center startede vi i 1981 med at dyrke de første human æg, vi var i det team som lavede det første reagensglasbarn i Danmark i 1983 og har i hele periode været med til at udvikle teknikken til gavn for vores patienter.

 

Vi er formentligt det team i Danmark, der har den længste erfaring med  IVF behandling i Danmark.

http://www.globalwomenconnected.com/2017/11/40-years-ivf/#.WgYUWsmBQWs.facebook

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)