pco ønsker graviditet

Hej

Jeg har for længe siden fået konstateret PCO, har set en masse små cyster på min ene æggestok og har forhøjet androgenstatus, måske også andre symtomer jeg ikke kan huske. Nu ønsker vi at jeg skal blive gravid.
Jeg er stoppet på p-piller for 2 måneder siden. Min menstruation kom 27 dage efter min første menstruations dag i sidste periode med p-piller. Den varede dog kun 3 dage. Vi har haft sex mange gange hen over hvor jeg forventer jeg burde have haft æglæsning, men blev ikke gravid (ikke at jeg forventer at det burde ske i første huk). Jeg er dog i tvivl om hvorvidt jeg rent faktisk har haft æglæsning, det undre mig at min menstruation var så kort?

Jeg har købt nogle æglæsningstest til når jeg forventer at jeg har ægløsning i denne cyklus, men har læst at de kan være falsk positive pga PCO?

Derudover er jeg i tvivl om hvad min PCO rent faktisk gør? Jeg har jo en "normal" cyklus, er tynd og dyrker motion og forsøger at spise "rigtigt". Vil det stadig være svært for mig at blive gravid? og givet fald hvorfor? og bør jeg tage metformin eller anden medicin nu jeg gerne vil være gravid eller er det kun hvis man ikke får menstruation?

Vi er kun lige begyndt projekt baby, men når jeg nu ved jeg har PCO, vil jeg gerne kunne stille mine forventninger efter det.

Jeg håber du har svar på mine spørgsmål.

Pernille · 27-07-2017 14:56:50

det hele er meget let. En PCO kvinde skal bare stoppe p-pillerne og så leve et almindeligt liv. De første 3 måneder vil hun på tilfældige tidspunkter have ægløsning og derfor skal du ikke måle æg løsningen ( det kan man ikke hos PCO pier ofte). Er d ikke gravid efter 3 måneder så få en henvisning til os.

svend lindenberg · 30-07-2017 18:17:32

Hej Jeg er en 25 årige pige og har pco. Jeg har ureglmæssig menstruation. Det er lidt over 2 måneder siden jeg sidst havde min menstruation. Jeg begyndte svagt at bløde fredag formiddag. Lørdag og søndag blødte jeg (dog ikke så meget, som ved mine andre menstuationer). Men natten til søndag stoppede jeg med at bløde. I dag fra morgen af, var der kun blod på toiletpapiret og her senere op ad dagen er det blevet mere brunligt. Det skal også siges jeg har ondt i maven under navlen og mere i den venstre side. Håber i kan ud fra min beskrivelse, hjælpe mig. Da der kører en masse frustationer rundt i hovedet

Anonym · 01-08-2017 12:03:26

det bedste du kan gøre er at henvende dig til en gynækolog

svend lindenberg · 14-08-2017 20:34:50

Besvar dette indlæg:


  • Skriv evt. "Anonym" hvis du ønsker at være anonym

  • Din e-mail adresse vil ikke blive vistBestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater.
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)