Calcium Ionophor behandling

Vi har indført den nye calcium ionophore behandling.

I tilfælde med meget fragmenterede æg og dårlig sædkvalitet og i de tilfælde at man ser manglende fertilisation på trods af ICSI  kan man nu forsøge med en calcium ionophor behandling.

Calcium ionophor behandling blev tidligere anvendt til at sætte gang i æggets deling efter befrugtningen, men har nu i en mere moderne udgave vist sig at være et nyttigt redskab til at sætte ægget i gang efter ICSI behandling med delinger og hermed undgå fragmenteringer. Vi har nu genoptaget denne teknologi efter man kan få meget rene og kontrollerede medier til denne behandling af æggen og ser rigtigt gode resultater.  Behandlingen er indtil videre gratis for de patienter, der alligevel får lavet ICSI.

En af årsagerne til dårlig befrugtning ved IVF eller ICSI kan være, at ægget ikke bliver aktiveret til at start delinger og fuldfører befrugtnings processen.

Nogle patienter oplever at de ofte har få eller ingen æg, der bliver befrugtede.

Calcium inophores kan hjælpe på dette.

Fertilitetsklinikken i Linz i Østrig med den kendte forsker Dr. T Ebner, har introduceret Calcium inophores i behandlingen af manglende befrugtning i IVF. Man har i mange år kendt til metoder, hvor man aktivere æggene lige efter befrugtning. Men med introduktion af et stabilt medium, produceret under kontrollerede forhold, som EU-vævsdirektivet kan godkende, kan man nu uden problemer anvende Calcium inophores i rutine behandlingen.

Dr. Ebner og hans gruppe præsenterede disse lovende resultater ved det sidste Europæiske møde for Fertilitets læger (ESHRE 2014) i München i år.

Copenhagen Fertility Center er glad for denne udvikling og er netop startet på at anvende  Calcium inophores til patienter nu med lavt delings og befrugtnings rate, siger Professor Svend Lindenberg.

 Læs mere om dette her.

Læs mere her også.

 

 

 

Bestil en gratis og helt uforpligtigende samtale med fertilitetslægen

KORT VENTETID! Udfyld formularen og vi vender tilbage snarest
Barnløshedsbehandling - udredning og forklaringer


Kort ventetid! Mandag til fredag 7:30 - 18:00 - Weekender 8:00 - 13:00
Vi har overenskomst med Sygesikringen. Copenhagen Fertility Center's priser og resultater
  • The International Society for Mild Approaches in Assisted Reproduction (ISMAAR)
Copenhagen Fertility Center
Lygten 2C
2400 København NV
Danmark

Tlf: (+45) 33 25 70 00
Fax: (+45) 33 25 70 05